lauantai 20. tammikuuta 2018

Tammikuu 2018 jKr, Um-Phang, Thailand. Ei työt tekemällä lopu. Täälläkään.....

Otin itelleni oman projektin kunnostaa lasten leikkikenttää. Tänään oon touhunnu kiipeilytelineen parissa . Se oli niin hutera ja puu syöpynyt et ihme et pysys pystyssä. Suuri ongelma elvytyksessä oli et täällä on vaikeeta saada puuta joten mun piti kerätä kaikkee roskapuuta mitä vaa löytys ja sit vaa yrittää soveltaa. Välillä piti käydä kaupassa ostamassa millon nauloja ja milloin ruuveja et tässä vähä sahattu tarvikkeitaki hakemassa mut loppujen lopuks sain elvytettyä telineen tähän kuntoon:


Eli toi ristilaudotus joka tukee on vaa jotai roskapuuta mitä löysin et ei oo varsinaisesti höylätty ja sahattu mittaansa.



Sit kaikki noi pystylaudat oli melkeen irti ja oli kohtuu hankala naulata niitä takasi paikoilleen koska noi vaakapuutki oli paikotellen aika lahoja.

Sit toho lattiaan piti lisätä tukipalkkeja alle koska uusia lautoja ei ollu ja osa laudoista oli poikki ni piti vaa laittaa tukipalkki alle ja laudan jämät siihe vaa jotenki kiinni.



Tää on siis vaan ensiaputoimenpide mut sanoiin kyl et se kestää jonkinaikaa mut jossai vaiheessa se täytyy vetää kokonaan tasaseks ja rakentaa uus. Heti ku vaan rahaa ja puuta löytyy.


Noi tukipuut oli kohtuu hankala sahata kans koska saha oli nii terävä et se enemmänki poltti tiensä läpi ku varsinaisesti sahas :D


Seuraavaks pitäs yrittää väkertää tähän keinuun toinen istuin :)

Sit ton luokkahuoneen jälkee täällä seuraava iso projekti tulee olemaan uus tyttöjen huone.


Tässä on siis nykyinen tyttöjen huone joka pitäs vetää tasaseks ja rakentaa joku kunnon asumus. Kunhan rahotus vaan jostain löytyy.

Semmosia tällä kertaa. Täällä näitä ikuisuus projekteja riittää. Sampe kuittaa, i'm out!





Ps. Tää dude tuli tsiikailee ku kirjotan blogia :)

4 kommenttia:

  1. Hienoa työtä noilla tarvikkeilla

    VastaaPoista
  2. On kyllä kiitettävää työtä olosuhteet huomioon ottaen. Olet oikea mies oikealla paikalla oikeaan aikaan <3 Siunausta ja varjelusta =)

    VastaaPoista