Suositut tekstit

Kirjotan matkailublogia ja haaveilen työstä missä saa matkustaa tai liikkua luonnossa 😊

lauantai 28. joulukuuta 2013

Tarlac ja loput Filippiineistä. Filippiinit joulukuu 2013

Kun saavuin Tarlaciin kysyin mopokuskilta halpaa majotusta ja sellanen sitte löyty joten sinne sitten. Ihmettelin kyllä kaukasta sijaintia keskustasta mutta paikka oli halpa joten sopi mulle. Siinä sitten yhden yön jälkeen pohdiskelin että mihin menisin koska etelässä Taifuuni oli tuhonnu lähes kaiken. No lähdin iltasella pyörimään kauppakeskukseen ja on sateinen ilta ku yritän palata majapaikkaani ja yritän ottaa lennosta Threecycle-mopoa kohti majotusta kun yhtäkkiä nainen tyttärensä kanssa yrittää napata samaa mopoa. Siinä sitten turisen naisen kanssa ja hän kysyy hotellin nimeä missä asun ja sanoin että "sherwood2". Nainen kattoo mua oudosti ja kysyy et -"ootko yksin siellä?"Mä siihen epäilevänä että -"Olen, kuinka niin?" No, paljastu et se on paikallinen rakkaushotelli mihi porukka tulee kuksimaa ku kotona ei oo yksityisyyttä. No pienen jutustelun jälkee nainen sanoo että hänellä on iso asunto mihi voisin tulla seuraavana päivänä punkkaamaan ja aattelin että nainen tyttärensä kanssa ei vaikuta vaaralliselta että voihan sitä käydä ainaki kattomassa.


Paikallista sukua :)


No se johti lopulta siihen että ystävystyin loppujen lopuksi koko sukuun ja tuli vietettyä Tarlacissa pidempään kun oli tarkotus koska en tiennyt enää minne Filippiineillä suuntaisin ja suvussa oli niin mukavaa että jämähdin sinne. Ja sitten ku aattelin jatkaa eteenpäi ni iski sitten vielä Dengue-kuume jonka vuoksi jouduin olemaan vielä viikon pidempään paikallisessa sairaalassa. Mutta luhyesti Tarlacissa tuli koettua seuraavia outoja asioita:
1. Balut-muna (joka on siis sikiö)
2. Paikallisten painostuksesta olin yhtenä tuomarina "miss ladyboy 2013" kisassa :D
3. Dengue-kuume
4. Ajaminen autolla Tarlacin keskustassa useita kertoja. (Suomen liikenne on iha päiväkerhotoimintaa)
5. Vieraana paikallisissa miljoona-häissä. (Mies oli lentokapteeni ja rahaa oli...)


Meikä jakamassa palkintoja Ladyboy kisassa :D


2 kommenttia:

  1. Morjens,

    Tarlacissa tuohon perheen mestoille pääseminen oli ihan loisto homma. Mutta toi dengue, hei ootko sä pitänyt siellä jotain Sokkine verenluovutuspalvelua paikallisille verenimijöille? Nyt voisin kuvitellä äijän kylpevän moskiitto karkoitteissa joka päivä. Viimeseksi on todettava siitä ladyboy skabasta johon osallistuit vai oliko se tuomarointia, poikani olen ylpeys! :D

    Terveisin,
    lihansyöjä Setämies

    VastaaPoista
  2. Ha ha joo eka olin välinpitämätön kaikille moskiitto jutuille mut ton jälkee on kyl Offia kulunu :D Ja en viittiny kisas osallistuu ku oisin kuitenki ollu parhaimman näköne. Nim. Kasvissyöjä-ituhippi-vegaani-"en syö mitään luomakunnan tuotteita" riistäjä setämies :)

    VastaaPoista