Suositut tekstit

Kirjotan matkailublogia ja haaveilen työstä missä saa matkustaa tai liikkua luonnossa 😊

sunnuntai 17. elokuuta 2014

Indonesian itsenäisyyspäivä, Indonesia Elokuu 2014


Wikipedia tietää kertoa että Appi on puolison isä. Eli siis toisin sanoen oon nyt majaillu veljeni Janin Appiukon ja hänen vaimonsa luona täällä Jakartassa. Tai ainaki välittömässä läheisyydessä. Jos multa kysytään ni ne on serkkuja. Mut ei siitä enempää. Kaveri joka käy siivoomassa niitten kämppää on nimeltään Cuing. Eli tää nyt siis oli johdanto.

Eli tänään lähin Cuingin kanssa johonki lähikylää bilettää Indonesian itsenäisyyspäivää mopedilla. Saavuttii juhlamestoille ni heti kaikki tervehtii ilosena valkosta miestä ja heti kaikilla on sulle asiaa. "Mister!!!! Mister!!!!" Kuuluu kaikkialla ympäriltä ja Indonesian kielistä pulputusta :D Lapset tekee välittömästi puoliympyrän mun ympärille ja vaa toljottaa mun jokasta liikettä. Teinitytöt ottaa salaa musta kännykkäkameroillaan kuvia tai sit ne muuten vaan kirjottaa tekstareita kännykät mun suuntaan osottaen :)

No ensimmäinen ohjelmanumero on se kun pikkupojat yritti kiivetä liukasta tolppaa ylöspäi saadakseen jonku palkinnon napattua tolpan nokasta. Tolppa oli liukastettu jollain auton jäteöljyllä käsittääkseni ja maaperä oli märkää mutaa. Eli siis sotkusta touhua mut hauskaa kateltavaa.


Pojat kiipeemässä tolppaa. Vettä lensi aina päälle ku homma alko näyttää liian helpolta.

No seuraava ohjelma oli se että vesimeloniin tai vastaavaan oli upotettu kolikoita, melonit oli sivelty suklaalla ja ne roikku narun päässä ja lasten tehtävä oli hampailla irrotella kolikoita irti.



No homma oli nii hauskaa et vähä varttuneemmatki sit kokeili:



Seuraavaks tuli mun suosikki mihi iteki osallistuin.

Tehtävä: Kätch ö fish.
Varustus: fisherman pants ja 2 kättä!!!! 



No kuten arvata saattaa paikalliset tietty nappas kalaa paljain käsin enemmä ku mä saisin troolarilla ja dynamiitilla.
Tunsin kyllä pari kertaa kalan mut eihä mulla ollu nopeutta sen nappaamisee. Mut siellä oli kaveri mikrofonissa selittämässä kisaa ja heti ku valkonen mies astu vetee ni oli aikamoinen mekkala :)

Sit käytiin Cuingin kotona syömässä ja ne tarjos mulle avuliaasti vaihtovaatteita kurasten tilalle ja tarjos tilaisuutta päikkäreille sillä aikaa ku ne pesi mun vaatteet, taas älyttömän ystävällistä :)

No ku heräsin päikkäreiltä ni mentiin kattoo paikallista futismatsia. Mut jostai syystä tulostaululla oli ensin matsi Brazil vs German joka päätty Saksan voittoon 2-0. Siellä oli tietty selostaja selostamassa ja pikkupojat huutelee selostajalle pelaajien "nimiä" aina tietyistä joukkueista :)

Toinen matsi oli Belgia vs Perancis joka päätty 2-1 Belgian voittoon.

Sen jälkeen käytiin taas Chungin luona syömässä ja siellä porukka halus ottaa kans musta kuvia :)


Sairaan hauska päivä takana ja alkaa taas muistua syyt minkä takia tykkään matkustaa :)



Toi oikeen puoleinen Indonesialainen kaveri on Cuing :)

Sellasta tällä kertaa, hajotkaa pakkaseen :P

6 kommenttia:

  1. :) Terveisiä kaikilta tutuilta Kustavifesteiltä. Meilläkin oli mukavaa, jonkun verran naurua kyllä uupui kun et ollut paikalla. Mukavaa ja turvallista reissua.

    VastaaPoista
  2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  3. :D hyvaa settia kyl. Indonesia on kyl ihan huippu paikka ja Cuing on aika viilee tyyppi nakojaan.

    VastaaPoista
  4. Kas, parannusta viimekertaiseen, kun nimetkin muistuu mieleen! Ehkä loppureissusta sitte taas palaat tuttuun ja turvalliseen "menin johonki kylään jonkun tyypin kanssa" :D Nauti! Täällä sataa vettä...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo kirjotin nyt kaiken muistii mut eiköhä toi vanha linja taas palaa josai vaihees :D

      Poista